rablás

2018.10.11. 09:17

Fellökte a nőt, elvette a táskáját – Már őrizetbe vették

A rendőrök négy órán belül beazonosították és elfogták azt a fiatalkorút, aki egy táskát lopott el egy asszonytól a baranyai megyeszékhelyen.

police.hu

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

Rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy 17 éves pécsi fiú ellen, aki egy helyi asszony táskáját vette el erőszakkal 2018. október 9-én 23 óra 45 perckor a pécsi Uránvárosban.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a sértett tett bejelentést arról, hogy egy ismeretlen fiú pénzt kért tőle, és amikor nem kapott, ellökte a nőt, majd elvette tőle a táskáját. A sértett nem szenvedett sérülést. A nyomozók négy órán belül beazonosították, és október 10-én 3 órakor Pécsett, a Budai Vámnál elfogták a férfit, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – a Pécsi Rendőrkapitányságon nyomoznak, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Címkék#rablás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!