Ingyenélő

2018.09.23. 09:09

Fizetés nélkül akart lelépni egy harkányi szálloda vendége

A nyomozást a rendőrség befejezte a szatymazi férfi ellen, az iratokat átadták az ügyészségnek.

bama.hu

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy szatymazi férfi ellen, aki idén júniusban károsította meg az egyik harkányi hotelt úgy, hogy nem fizette ki a számláját – adta hírül a police.hu.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába június 26-án délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy egy harkányi hotelből fizetés nélkül akar távozni egy vendég. A hotel vezetője a rendőröknek elmondta, hogy június 21-e óta lakott a férfi a szállodában, aki a bejelentést megelőző percekben közölte a recepción, hogy nem tudja kifizetni az igénybe vett szolgáltatások százezer forintot meghaladó ellenértékét.

A rendőrök a helyszínen elfogták a csalással gyanúsítható 44 éves férfit, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy korábban egy másik harkányi szállodában sem fizette ki a 130 ezer forintos számláját.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Siklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!