lúzerek

2018.04.28. 08:43

Flexszel esett a széfnek, azonban pechére üres volt

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a három férfi ellen, akik mikrohullámú sütőt loptak, és egy faliszéfet törtek fel Hiricsen.

Egy 24 éves hiricsi férfi ellen lopás vétség elkövetése, egy 17 éves hiricsi, és egy 49 éves harkányi férfi ellen pedig lopás vétség kísérlete miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság. A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi idén januárban betört egy hiricsi ingatlanba, és ellopott egy mikrohullámú sütőt. A férfi később elmesélte 17 és 49 éves társainak, hogy betört egy házba, ahol kutatás közben talált egy széfet, amit nem tudott kinyitni. Társai ezután elmentek az ingatlanhoz, ahol a 17 éves fiú a bejáratnál figyelt, a 49 éves férfi bement a házba, és egy sarokcsiszolóval kinyitotta a falban lévő széfet. A széf azonban üres volt, így semmit sem zsákmányoltak. A rendőrök a nyomozás során beazonosították a három férfit, majd elfogták és kihallgatták őket gyanúsítottként, tettüket mindhárman beismerték.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!