krimi

2018.12.19. 19:58

Hat személyt fogtak el kábítószer-kereskedelem miatt

A rendőrök összesen hat személyt fogtak el Pécsett és Pogányban kábítószer-kereskedelem és birtoklás miatt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei december 17-én egy összehangolt akció keretében két helyszínen, egy pécsi és egy pogányi ingatlanban tartottak kutatást, amely során összesen bruttó 186 gramm kábítószergyanús növényi származékot, bruttó 1127 gramm kábítószergyanús fehér pasztát, valamint bruttó 3 gramm kábítószergyanús tablettát találtak, és foglaltak le. A rendőrök a pécsi lakásban egy 33 éves, míg a pogányi ingatlanban egy 32 éves férfit fogtak el, majd előállították, és kihallgatták őket gyanúsítottként. A bűncselekmény elkövetését mindketten beismerték.

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság december 19-én elrendelt.

December 18-án további három férfit és egy nőt fogtak el a rendőrök Pécsett. A náluk megtartott kutatás, valamint gépkocsijuk és ruházatuk átvizsgálása során összesen bruttó 172 gramm kábítószergyanús fehér port és pasztát, 16 darab kábítószergyanús tablettát, valamint bruttó 2,4 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi származékot foglaltak le. A rendőrök a három férfit és a nőt elfogták, majd előállították, és őket is gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy 31 éves rózsafai férfi ellen kábítószer-kereskedelem vétség, egy 44 éves pécsi és egy 22 éves tolnai férfi, továbbá egy 26 éves pécsi nő ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!