Kárász

2018.03.14. 10:30

Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott

Vádemelést javasol a rendőrség egy vékényi férfi ellen, aki ittasan okozott balesetet Kárászon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

bama.hu

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 42 éves vékényi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi február 2-án 17 óra 30 perckor Kárász belterületén személygépkocsijával nekiütközött az előtte műszaki okból megálló autó utánfutójának.

A baleset során a járműszerelvény elfordult, amelynek következtében az utánfutó nekiütközött a hozzákapcsolt gépkocsi hátuljának, a jármű elejével pedig nekiütközött az úttesten tartózkodó két gyalogosnak. A balesetben az egyik gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök egy órán belül beazonosították, és lakásán elfogták a férfit, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították további mintavételre, majd vezetői engedélyét elvették. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!