krimi

2019.01.14. 10:20

Kábítószergyanús anyagokat találtak az autóban

Egy pécsi közúti ellenőrzés alkalmával fogták el a rendőrök azt a gépkocsivezetőt, aki bódult állapotban vezette autóját, és utasainál is kábítószergyanús anyagokat találtak.

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

A rendőrök január 13-án 2 óra 35 perckor Pécsett, a Krisztina tér és a Maléter Pál utca kereszteződésében vonták ellenőrzés alá azt a személygépkocsit, amelyben egy 22 éves lábodi, egy 21 éves és egy 33 éves kaposvári, valamint egy 18 éves nagyberki férfi utazott. A rendőrök a gépjárműben utazó négy férfi ruházatának átvizsgálása során összesen bruttó 75,3 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint bruttó 9,3 gramm kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le. A rendőrök a négy férfit előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A velük szembe alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A 22 éves sofőr ellen – vezetői engedélyének elvétele mellett – kábítószer birtoklása vétség, valamint járművezetés bódult állapotban vétség, a három utasa ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!