borítékolható bukás

2018.04.18. 13:48

Kicsit sem feltűnő lopás: lánctalpas munkagépet akartak elvinni

A rendőrök egy nap alatt elfogták a két tolvajt, akik egy lánctalpas markolót loptak Véménden.

police.hu

Egy férfi hétfő délelőtt 9 óra körül arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy a Véménd külterületén leállított lánctalpas markolóját egy trélerrel próbálják meg eltulajdonítani. A férfi elmondta, hogy éppen traktorjával közlekedett Véménden, majd észrevette, hogy markolója a domboldalról halad lefelé, valamint a lefelé vezető földúton egy másik kisteherautó megy előtte, lent pedig egy tréler várakozott.

Így nézett ki a szuper markoló

Az útkereszteződéshez érve eléjük állt, és kérdőre vonta a kisteherautó sofőrjét, aki erre azt mondta, hogy egy cégtől vásárolták a markolót, és azt viszik el. A sértett ezután elmondta, hogy ezt erősen kétli, merthogy ő a tulajdonosa. Visszament traktorhoz a telefonért, a férfi pedig visszaszállt a kocsiba, menet közben felvette a munkagép vezetőjét is, majd elhajtottak.

A rendőrök még aznap elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 23 éves bátaszéki férfit, és annak 45 éves alsónyéki társát, majd előállították őket a Mohácsi Rendőrkapitányságra.

Ellenük lopás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!