krimi

2019.02.01. 15:00

Letartóztatták a fiatal kábítószer-kereskedőt

A Pécsi Járásbíróság február elsején egy fiatal pécsi férfi letartóztatását rendelte el egy hónapra kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének alapos gyanúja miatt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik kábítószer-kereső kutyája csomagokat vizsgál át a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi Repülőtér mellett, a Magyar Posta Nemzetközi Posta Kicserélő Központjában 2014. november 11-én

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A nyomozás eddigi adatai szerint a január 29-én, a gyanúsított lakásában tartott házkutatás során, a nyomozó hatóság több mint egy kilogramm zöld növényi származékot, rózsaszínű tablettákat, készpénzt, mobiltelefonokat és mérleget foglalt le.

A gyanúsítottal szemben korábban kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklásának vétsége miatt volt folyamatban eljárás. A gyanúsításban szereplő súlyos bűncselekményre figyelemmel, alaposan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne, tárgyi bizonyítási eszközöket semmisítene meg, illetve újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el.

Az ügyész és a gyanúsított a bíróság határozatát tudomásul vette. A gyanúsított védője a letartóztatás tárgyában tartott ülésen nem vett részt, így neki három napja van az esetleges fellebbezés bejelentésére. A végzés nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!