elfogás

2018.05.15. 14:11

Őrizetbe vették a harkányi kábítószer-kereskedőt

A rendőrök egy 49 éves férfit fogtak el Siklóson, aki a gyanú szerint kábítószert árult.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. május 14-én 20 óra 15 perckor Siklóson elfogtak egy 49 éves harkányi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedett. A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. A gyanúsított gépkocsijának átvizsgálása, valamint a lakásán megtartott házkutatás alkalmával 49 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 59 darab kábítószergyanús tablettát, valamint 23,5 gramm kábítószergyanús port foglaltak le a rendőrök.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök két kistapolcai férfit is előállítottak, akik a gyanú szerint a 49 éves harkányi férfitől vásároltak kábítószert. A két férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket, velük szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A 49 éves gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Siklósi Rendőrkapitányságon, és előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!