Részegség

2019.06.01. 18:49

Szomorúan zárult a vidámnak indult bódult motorozás

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki bódult állapotban vezette segédmotor-kerékpárját Pécsett.

bama.hu (Forrás: police.hu)

Járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság egy 27 éves birjáni férfi ellen – számolt be a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök január 26-án 17 óra 50 perckor Pécsett, a Siklósi úton igazoltatták a segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzés során felmerült a gyanúja annak, hogy a járművezető kábítószert fogyasztott, ezért a rendőrök előállították további mintavételre, amely során a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Később a toxikológiai vizsgálat, valamint az orvosszakértői vélemény eredménye is igazolta a rendőrök gyanúját, mivel a szakértők megállapították, hogy a járművezetés idején a férfi a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt állt.

Az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!