összegzés

2018.09.17. 13:35

Több balesethez is vonultak a tűzoltók a hétvégén

Három alkalommal a pécsi, egyszer a szigetvári tűzoltóknak kellett vonulniuk műszaki mentésekhez a hétvége alatt.

Vasárnap délután villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szigetváron a 6-os számú főút elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében egy felnőtt és egy gyermek könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A szigetvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Letért az úttestről és árokba csapódott egy személyautó a 6-os főúton, Pécs belterületén, a Pécsváradi úton péntek délután. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A műszaki mentés idejére félpályán haladt a forgalom.

Amint arról hírt adtunk, szombat reggel a Pécs, Táncsics utca és Rózsa utca kereszteződésében három személygépkocsi ütközött össze, a baleset következtében két ember könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A város hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, akik áramtalanították az autókat.

Szintén megírtuk, hogy lesodródott az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd felborult és egy családi ház udvarán a tetején állt meg egy személyautó Bogádon, a Kossuth utcában szombat délelőtt. Műszaki mentés céljából a pécsi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik áramtalanították a járművet. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!