hétvégi összesítő

2018.06.18. 16:40

Felmászott egy fára, de nem tudott lejönni róla egy fiú Komlón

Szelektív hulladéktárolók égtek Pécs Kertvárosban szombat éjjel. A város tűzoltói érkeztek a helyszínre eloltani a lángokat A pécsi tűzoltók a hétvége folyamán fakivágásokhoz is vonultak Pécsett az Éger közbe, a Névtelen- és a Corvin utcába.

bama.hu

Szekszárd, 2015. június 20. Egy abasári önkéntes tûzoltó Szekszárdon, a VI. Országos hagyományos tûzoltóversenyen 2015. június 20-án. MTI Fotó: Sóki Tamás

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Sóki Tamás

Pénteken egy babarci családi ház pincéje beszakadt, valamint a ház falán kívül és belül is repedések keletkeztek. A mohácsi tűzoltók az udvart és a házat körbekordonozták, valamint segítettek a tulajdonosnak az értékek kihozatalában.

Péntek este Komlón, az Irinyi János utcában labdáért mászott fel egy fiú egy magas fára, de nem tudott lejönni a körülbelül hatméteres magasságból, ezért a barátai a tűzoltók segítségét kérték. A komlói tűzoltók kihúzós létra segítségével lehozták a fiút a fáról, aki szerencsére nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!