Közélet

2008.12.07. 12:13

Magamutogató krampuszt a fenyőfa alá

A karácsonyi bevásárlási őrület elején vagyunk, szombaton még lehetett levegőt kapni a pécsi plázákban, nyugalom volt az utcákon is. Az aktuális árukínálatot böngészve azonban számos meglepő, mulatságos vagy olykor felháborító portékára bukkantunk.

B. Z.

Feltehetően mindenki kedvence lesz az akciós áron kínált műhó. Egy kiló árából két kilónyi műhavat varázsolhatunk a karácsonyfára, vagy a lakás tetszőleges pontjára. E sorok szerzőjénél ez vezeti a toplistát, hiszen por- és műporhintésben topon állunk manapság Magyarországon.

A második helyre a hímzett törölközőket tettük. Hogy a vak is lássa, szép dombormívesek a kapható frottírok, Boldog karácsonyt, Jenő, A legjobb testvér stb. felirattal.

Éppen csak felkapaszkodtak a dobogóra a gipszangyalok, akik egy teamécsest tartanak, padon ülve, és a világba feledkezve. Ugyancsak a világba feledkezik a dobogós posztra esélyes volt, gipsz–tüll kompozícióba ágyazott, harminccentis tündér, ő rózsaágyon kínálja magát.

A képzeletbeli versenyben utolsó előtti helyezett a mozdulatra magamutogató krampusz, az utolsó a szaxofonos Mikulás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!