Közélet

2009.07.18. 23:44

Dundika is segítheti Weisz Fanni karrierjét

Két éve az egész ország megismerhette a ma már tizenhét éves birjáni Weisz Fannit. A gyönyörű lány ugyanis úgy lett tini kategóriában Baranya szépe, hogy csak a verseny után árulták el róla, hogy siket. Az elbűvölően bájos kamasz júniusban a portálunk szépségversenyét is toronymagasan nyerte.

B. A.

Fanni 2007-ben, jótékonysági divatgáláján maga is fellépett modellként, ahol a népszerű modell, Görög Zita volt az egyik műsorvezető. Azóta Fanni egy másik ismert modellt, Dundikát is megismerte, a pécsi kebelcsodával azonban rendszeresen találkozik is, jó barátnőjének tudhatja. Annyit elárult nekünk, hogy Dundika megígérte neki, amit lehet, megtesz azért, hogy segítse modellkarrierjét.

Merthogy Fanni továbbra is modellkedik, és szeretne feljebb is jutni. Ehhez azonban egy halló szép lánynak is rögös az útja, nemhogy egy siket modelljelöltnek, még ha több modelliskolát is könnyedén elvégzett – mondja Léránt Ágnes, Fanni édesanyja. A birjáni lány eddigi legkomolyabb felkérését az idén januári esküvőkiállításra kapta, ő volt az esemény arca.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Baranya egykori tiniszépének élete hatalmasat változott, nem mondott le a modellkarrierről sem
[/caption]

Fanniban az is csodálatos, hogy nem szállt fejébe az ismertség. A lányáért – és szintén siket fiáért, Gáborért – minden áldozatra kész édesanya is elkíséri az interjúkra, egy hosszabb beszélgetéshez ugyanis még segítségre szorul.

Habár Fanni maga mondja, hogy a jótékonysági gálának is köszönhetően beszerzett ultramodern hallókészülék hatalmas változást hozott az életében, sokkal könnyebb így kommunikálnia. Továbbra is félénk és visszahúzódó azonban, amit a család elsősorban annak tulajdonít, hogy Fanni anyanyelve a jelbeszéd, így nehezen fejezi ki magát.

Hogy érik-e kellemetlenségek? Volt már rá példa, a legtöbbször azért, mert félreértették, azt hitték, fent hordja az orrát. Viccesebb, hogy gyakran külföldinek vélik.

Fanni imádja az állatokat, kutyákat tenyészt: csivavát, Bordeaux-i dogot, és újabban nápolyi masztiffot. S hogy mi a következő cél? Szeretne indulni, akár már jövőre A Királynő című szépségversenyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!