Közélet

2010.04.21. 16:33

A fiatalok szavazataiban bízik a Jobbik

Bár az első fordulóban nem sikerült legyőzni az MSZP-t, a második fordulóban még erre is sor kerülhet - közölte Talált Tímea, a Jobbik komlói jelöltje.

K. E. I.

Bár a Jobbik Magyarországért Mozgalom standja mindössze pár méterre állt a Fideszétől a kedd délutáni sajtótájékoztatón, a jelen levő tagok, köztük a választás első fordulójában harmadik helyen végzett Talált Tímea hangsúlyozta, ez nem jelenti, hogy gondolkodásmódban is ennyire közel állnának egymáshoz. A Jobbik ugyanis radikális, azaz gyökeres változást szeretne minden területen, legyen szó egészségügyről vagy munkahelyteremtésről.

A komlói jelölt hozzátette, bár az első fordulóban nem sikerült legyőzni az MSZP-t, a második fordulóban még erre is sor kerülhet, ha a fiatalok is elmennek szavazni. Talált Tímea ugyanis bennük bízik, és egyúttal azt is reméli, mind ők, mind pedig az idősebbek megértik, hogy a Jobbik nem rasszista, nem szélsőséges, és főként nem fasiszta, ahogy azt az MSZP miniszterelnök-jelöltje állította. – Senki sem beszélhet így egy parlamentbe bejutott pártról, és az egész mozgalom nevében kikérem magának ezt a rágalmazást!

Attól, hogy jelentős változást szeretnénk, újra munkába állítani a régóta nem dolgozó embereket, megfelelő helyre irányítani az uniós forrásokat és támogatni a magyar vállalkozásokat, még nem vagyunk sem szélsőségesek, sem pedig rasszisták – hangsúlyozta Talált Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!