Közélet

2010.04.21. 18:15

VIP-jeggyel érkezik Kósa Lajos a Munkácsyra

A Munkácsy-trilógia megnyitójára Pécsre látogat Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, aki elmondhatja magáról, hogy övé a No.001-es VIP-jegy, amely az EKF valamennyi rendezvényére érvényes.

ZsJ (bama.hu)

„Debrecen annak ellenére, hogy nem nyerte meg a megtisztelő címet, sokkal jobban áll az előkészületekkel, mint Pécs” – mondta 2007 elején egy tévéműsorban Kósa Lajos. Pár napra rá Tasnádi Péter, Pécs akkori polgármestere egy No.001-es sorszámú VIP-jeggyel lepte meg debreceni kollégáját egyben meghívva őt Pécsre, az EKF bármelyik rendezvényére.

A Pécsre érkező Munkácsy-trilógia tárlata adta az apropót, hogy megkérdezzük Kósa Lajost: használta-e már VIP-jegyét?

[caption id="" align="alignleft" width="323"] Az EKF első VIP-jegyét Kósa Lajos debreceni polgármester kapta
[/caption]

A debreceni polgármester email útján közölte: szívesen jött volna Pécsre, ám elfoglaltsága miatt eddig nem volt alkalma a rendezvényeken személyesen megjelenni. Az EKF programjait eddig csak a sajtó híradásain keresztül tudta nyomon követni, ám e hét végén ellátogat Pécsre a Debrecenből érkező Munkácsy-trilógia kiállításának megnyitójára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!