Közélet

2010.07.06. 18:17

A szigetvári kézilabdázók az NB II-ben is folytatják

Amikor kiesett az NB I. B-ből a Szigetvár KSE férfi kézilabdacsapat, sokan féltették a gárdát a szétszéledéstől. Tény, hogy a szigetváriak nem lehetnek túlságosan büszkék a végeredményre: huszonhat forduló alatt csupán ötször győztek és egyszer döntetleneztek – azaz hússzor kellett szomorúan leballagniuk a pályáról.

F. Z.

A játékosok többségének azonban nem vette el a kedvét a sportágtól ez a szereplés – a csapat az NB II-ben is folytatja.

– Nyilvánvalóan lesznek változások a keretben, de úgy fest, azért nem kell egészen elölről felépítenünk egy gárdát – mondta el lapunknak Tóth József játékos-edző. – Neveztünk az NB II-re, azaz biztos, hogy elindulunk. Nem elvárás az azonnali feljutás, de valószínűleg senki sem lenne elkeseredve, ha azonnal összejönne.

Tóth József hozzátette: a következő idényben az elsődleges cél az lesz, hogy a fiatalokat beépítsék a csapatba, azaz olyanok is sok játéklehetőséget kapjanak, akik az NB I. B-ben esetleg csak percekre szálltak be.

– A következő hetek még pihenéssel és regenerálódással telnek majd – árulta el a tréner. – A bajnokság szeptember 11-én kezdődik, szóval időnk még bőven van arra, hogy a megfelelő keretet kialakítsuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!