Közélet

2010.10.03. 07:50

Frank Adél ruháival önbizalmat adna a nőknek - képgaléria

Hatalmas siker volt Frank Adél kedd esti divatbemutatója a pécsi Nádor Galériában, ahol a tervező 2010/2011-es őszi–téli alkalmiruha-kollekcióját mutatták be.

BA

Ennek ellenére bizonyos, hogy egy ideig ez volt az utolsó bemutatója az országosan ismert és elismert, nemzetközi – londoni, párizsi, moszkvai – bemutatókat is elnyerő iparművész-divattervezőnek. Decemberben ugyanis anyai örömök elé nézhet, s már azt is tudják férjével, hogy kislányt várhatnak.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Frank Adél szerint az egyedi megjelenés az önálló egyéniség kifejezése
[/caption]

Az új kollekciót már bizonyosan az új élmények is ispirálni fogják, a mostanit is az első trimeszterben fejezte be. Lapunknak a bemutató után azt mondta, a divat mindig is a korhangulat lenyomata volt, mindig az adott korszak gazdasági, politikai, társadalmi változásai alakítják. A tervező e változásokra reagál, elébük megy, feldolgozza azokat, közben keresi az időszerűség és időtlenség közötti egyensúlyt.

A szabadidejében festészettel is foglalkozó művész szerint a stílusok, irányzatok felgyorsult változása jellemző a képzőművészetben és a divatban egyaránt. A tervező célja azonban nem az ellobbanó divathajszolás, hanem az értékállóság exkluzivitása, a művészet és funkcionalitás összhangba hozása. Az, hogy önbizalmat adjon a nőknek, ami igazán széppé teszi őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!