Közélet

2010.10.07. 12:23

Intim szoba és olajkút a Tudásközpontban?

Megdöbbentő hírek a pécsi Tudásközpontról: látogatókat vonzó erotika-szobáról, gyerekharagot kiváltó képregényekről és a parkolóban talált olajlelőhelyről számol be egy videó.

bama.hu (forrás: youtube)

Szokatlan hírek bukkantek fel a pécsi Tudásközpont kapcsán egy videómegosztón. Többek között fény derül arra, hogy a földmunkák során olajra bukkantak, intim szobát nyitnak a látogatók becsábítása érdekében, illetve hogy a tervekkel ellentétben bár nagyon drága lesz az épület fenntartása, mégsem bontják le az alig egy hónapja átadott komplexumot.

A fő hír: az újonnan megválasztott polgármester győzelmi beszédében kitért arra, hogy az előző ciklus városatyáinak döntését megsemmisíti, így a Tudásközpontot 2011-ben mégsem fogják lebontani.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Forrás: Pécs2010
[/caption]

A lebontásról 2010 szeptemberében döntött az akkori közgyűlés és a polgármester, miután kézhez kapták az első havi rezsiszámlákat...

A bama.hu szerkesztősége természetesen nem hiszi, hogy valódi információkról lenne szó, de az álhírek felvetései érdemesek arra, hogy olvasóink is megismerjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!