Közélet

2010.10.12. 18:48

Sportriporterek és médiaszemélyiségek az Alumni Napokon

Szerdán és csütörtökön rendezik meg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán az első Alumni Napokat.

F.Z.

A kétnapos rendezvényen a hallgatók számos érdekes programon vehetnek részt. Többek között sor kerül egy kerekasztal-beszélgetésre a magyar média helyzetéről (Bakos Piroska, Győrffy Zoltán, Haulis Zoltán, Máté Krisztina és lapunk szerkesztője, Nimmerfroh Ferenc részvételével), egy eszmecserére a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságról (ezen Somos Ákos, Somos Zoltán és lapunk munkatársa, Mayer András beszél majd a sportújságírói szakma kihívásairól).

Ezen kívül a két nap során előkerül majd a mesék, illetve a filmek világa, zárásként pedig a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekről beszélget majd Gerner Zsuzsanna, Beck Zoltán, Gyurok János és Heinek Ottó. Lesz baráti focimeccs is, amelyen a kari oktatók és a hivatali dolgozók fognak egymással megküzdeni. A Kari Alumni Napok egy időben zajlik az Ifjúsági Napokkal, így napközben vetélkedők, este koncertek (Mystery Gang, Zuboly, Péterfy Bori) és bulik várják az érdeklődőket az Ifjúság úti campus területén.

A programokat itt olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!