Közélet

2012.08.13. 07:48

Új helyen a régi Menedék – Gyárvárosra is figyelnek

Már üzemel az új helyen a Kert, ahol semminek sincs ára. Indul a Médiaklub, ahol elsajátíthatók a különböző médiaágazatok alapvető technikái.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

A Zenész Ifjúsági OtthoNból (ZION) elköltöztek a ZION Civil Menedék tagjai (Az Emberség Erejével Alapítvány és a Zöld Fiatalok Pécs), de nem adták fel a közös munkát, a Felsővámház utca 27. cím alatt folytatják közszolgálati tevékenységüket.

Már üzemel az új helyen a Kert, ahol semminek sincs ára. Indul a Médiaklub, ahol elsajátíthatók a különböző médiaágazatok alapvető technikái. Emellett született egy új projekt, az Élménykommandó – a csapat Pécsett a különösen rossz körülmények között élő gyerekekhez szállít közösségi élményt. Tervezik a City Adventure városismereti kalandjáték megismétlését, továbbá a Screaming for Change tehetségkutató és más kalandtúrák megszervezését is.

Nem feledkeztek meg a gyárvárosi fiatalokról sem. A ZION közelében egy kis helyet bérelnek, ahol szerdánként az Ifjúsági Információs Iroda, csütörtökön a Menedék Ifiklub, a hónap minden első és harmadik szerdáján a Menedék BabaMama Klub foglalkozásai zajlanak.

 

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!