Közélet

2012.11.16. 19:11

Nagydíjas príma emberek

Átadták péntek este a Zsolnay-negyed M21 Galériájában a Baranya Megyei Prima Díjakat.

DN

A jutalmazottak: Garami József futballedző, Laufer László, a Dunántúli Napló fotóriportere és a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, Neumayer Károly vezetésével. Négyen a Baranya Megyei Év Vállalkozója címet vehették át, további három személyt az „Év vállalkozója” országos elismerésre javasoltak.

Az Év Vállalkozója címet Baranyában 2012-ben a VOSZ megyei szervezetétől négyen érdemelték ki.
Hornitz József, a pécsi alapítású Szomor-Hornitz vállalkozásból – a cég magas minőségű bőrkesztyűket készít.

Kovács Róbert a mohácsi központú LPG Gas KFt -ből – A társaság autógáz üzemanyag kereskedelemmel ért el sikereket, s ebből építette fel a régió első, ozmózis alapú autótisztító vállalkozását.
Várbíró Zoltán a pécsi székhelyű Vár-Alpin vállalkozásból – a cég fő profilja a hőszigetelés, épületszigetelés.
Tímár Lajos a pécsi Tímár és Társa Kft.-től – a társaság beruházások szakmai, pénzügyi előkészítésével, pályázatírással foglalkozik.

Az Év Vállalkozója országos jelölésre javasolták emellett Polgár Katalint a Polgár Pincészetből, és Horváth Lászlót a magas- és mélyépítésű beruházások kivitelezését végző Melió-Start Kft.-től. A jelöltek közt van még Kollár László is, a Bikali Élménybirtok tulajdonos-ügyvezetője, Demján Sándor személyes ajánlására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!