Közélet

2013.02.07. 16:43

Elhunyt Dr. Tóth József

A Pécsi Tudományegyetem és Természettudományi Kara mély megrendüléssel teszi közzé a hírt, hogy Tóth József Professzor és Rector Emeritus, a TTK egykori Dékánja, a Földtudományok Doktori Iskola megalapítója 2013. február 7. napján rövid, súlyos betegség után, életének 73. esztendejében elhunyt.

Forrás: PTE

A Pécsi Tudományegyetem, a PTE Természettudományi Kara és a gyászoló család mély megrendüléssel tudatja, hogy Dr. Tóth József Pécs Megyei Jogú Város Díszpolgára, Rector Emeritus, Professor Emeritus, a Pécsi Tudományegyetem volt rektora, a PTE Természettudományi Kar egykori dékánja, a Földtudományi Doktori Iskola alapítója és hajdani vezetője, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pro Universitate Quinqueecclesiensis kitüntetés birtokosa 2013. február 7-én rövid, súlyos betegség után, életének 73. esztendejében elhunyt.

Személyében az egyetem jelentős vezetőjét, nagyra becsült professzorát, szakterületének kiváló művelőjét, az egyetem hallgatóinak elismert és elhivatott oktatóját gyászoljuk.

Az elhunytat a Pécsi Tudományegyetem és a PTE Természettudományi Kara saját halottjuknak tekintik és megrendülten osztoznak a család fájdalmában.
Emlékét tisztelettel megőrizzük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!