Közélet

2014.04.11. 17:33

Állóképpel és programokkal ünnepel a húszéves Misina

Egy mezőn jelképes szívet formálna a tagokból és az állatbarátokból a két évtizede dolgozó egyesület.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Húszéves lett idén a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület. A jubileum alkalmából az egyesület szeretne megemlékezni az elmúlt két évtizedről, és még jobban megismertetni a szervezetet az érdeklődőkkel. Emiatt már áprilisban több kisebb rendezvényük is lesz.

A programsorozat egy közös akcióval kezdődik április 12-én: az egyesület tervei szerint egy állóképet alakítanak ki a pécs-somogyi állatotthon mögötti mezőn. A rendezvényre minden állatbarátot, érdeklődőt várnak, akikkel közösen egy szívet alkotnak majd. A körvonalakat a náluk lévő lovak, lovasok és néhány kutya  adják, illetve az önkéntesek, állatvédők, vagyis mindazok, akik szeretnék kimutatni, mennyire fontos az állatvédelem, az állatok szeretete. A gyülekező szombat reggel 9.30-kor lesz, a fotózás, fényképezés, felvételek készítése pedig pontosan 10 órakor.

Később, április 17-én 9–13 óráig nyuszisimogató, gyereklovagoltatás, szamárkocsikázás, kutyasimogató és kézművesprogramok várják a gyerekeket, 27-én (10 és 12 óra) között pedig közös bejáráson lehet részt venni az állatotthonban. Itt lesz bivalyfürdetés, törpedisznó- és kecskesimogatás, illetve lóápolás is.

Címkék#Pécs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!