Közélet

2014.10.24. 10:14

-10 év vagy -10 kiló Frank Adél ruháiban

A nemzetközi hírű pécsi divattervező visszaköltözött a belvárosba. Nyitási kedvezményként egyes darabok 50%-os akcióban kaphatók a szalonban, október hónapban.

BAMA

Frank Adél divattervező iparművésznek volt már alkalma Londonban, Párizsban, Moszkvában, Budapesten és Pécsett is bemutatkoznia, nagykövetségeken, kiállításokon, neves galériákban és múzeumokban is szerepelt már. Október 3. óta újra a belvárosban, a Gant Pécsi Kesztyűvel közös látványműteremben található meg kollekciója.

Specialitása a menyasszonyi ruhák és a mindennapi viseletek, melyek méretre is készülnek. Ruhakollekciói mellett kiegészítőket, táskát, övet és ékszereket tervez, melyeket  a művésznő festményei inspiráltak.

Frank Adél a személyre szóló stílustanácsadással egybekötött tervezéskor a szabásvonalak segítségével formálja az alakot. Olyasmi ez, mint  egy ruházati "plasztikai műtét", amely a ruha viselőjének akár -10 évet és -10 kilót jelenthet: kiemeli és elrejti a test részleteit, ugyanakkor alkalmazkodik az alkalom eleganciájához vagy éppen a mindennapok kényelmi elvárásaihoz.

A látványműterem a Király utca 19-ben található, a Színház térnél. Nyitási kedvezményként egyes darabok 50%-os akcióban kaphatók a szalonban, október hónapban!

Látogasson el Frank Adélhoz, és terveztessen egyedi, különleges, az Ön méretére készített ruhát bármely alkalomra!

Like-olja Facebook-oldalunkat, hogy értesítést kapjon bemutatóinkról és akcióinkról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!