Közélet

2014.10.09. 19:25

Kampány: ismét nekiment a Fidesz Kovácsnak

Egy, a Fidesz birtokában lévő tanulmány szerint Kovács Ágnes szakmailag nem tartotta indokoltnak a kertvárosi rendelőintézetnek a létrehozását.

Fülöp Zoltán (Dunántúli Napló)

Tagadhatatlan, hogy erőteljes déja vu-érzéssel küszködött minden újságíró, aki ott volt a Fidesz sajtótájékoztatóján: egy héttel ezelőtt ugyanis Decsi István, a párt pécsi alelnöke ugyanabban a szobában, ugyanazon díszlet előtt, ugyanazoknak az újságíróknak arról beszélt, hogy a Fórum Sopianae-MSZP-Együtt-PM polgármesterjelöltje, Cserfainé dr. Kovács Ágnes részint becsapta a pécsieket, hiszen komoly jutalmakat vett fel, részint pedig „beállt a sorba”, mivel ő is megkárosította a várost – aztán a csütörtöki sajtótájékoztatón Decsi István gyakorlatilag ugyanezt mondta el.

Vagyis pontosítsunk: az aktualitást az adta, hogy egy, a Fidesz birtokában lévő 2010-es tanulmány szerint Kovács Ágnes szakmailag nem tartotta indokoltnak annak a kertvárosi rendelőintézetnek a létrehozását, amely most az ellenzéki polgármesterjelölt ígéretei között szerepel. Decsi István ismertetőjét azzal zárta: „felszólítom a baloldalt, hogy vonja meg a támogatást Kovács Ágnestől!” Erre azért magunk között vajmi kevés esélyt látunk.

Érzi a Fidesz, hogy bajban van, ezért ismét kiültették felolvasni fiatal üdvöskéjüket - reagált Kovács Ágnes. A kertvárosi rendelőről szóló tanulmányból kiragadott két mondat egyáltalán nem azt tükrözi, amiről a tanulmány egésze szól  - írta a baloldali jelölt replikájában.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!