Közélet

2014.10.03. 10:17

Szezonzáró családi programok az Orfűi Tökfesztiválon

2014. október 4-5. között, immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Orfűi Tökfesztivál. Ahogyan azt az elmúlt években már megszokhatta a nagyközönség, most is tökversennyel, tökös ételekkel, valamint színvonalas kulturális és gyermekprogramokkal várják a látogatókat.

BAMA

A rendezvény mindkét napján 10 órától kézműves és helyi termék vásár, kézműves foglalkozások, tökvásár és töklámpás faragás, ingyenes lovaglási lehetőség, „bio”körhinta, görgős csúszda és gyermekjátszóház, valamint tökös ételek kóstolója várja az Orfűre látogatókat.

A rendezvény szombati napjának helyszínéül szolgáló Tekeresi Lovaspanzióban a legnagyobb és leghosszabb tökök, valamint a legszebb tök kompozíciók mérése, zsűrizése után 11 órától a Carnivalito együttes latin-amerikai műsora látható, majd 12 órától Csizmadia Sándor, 13 órától pedig a Cserkúti Szimpatikusok zenélnek. 14 órától Fülöp Gyula bűvész előadását tekinthetik meg az érdeklődők.

Vasárnap a Kistó Étterem előtti területen kerül megrendezésre a rendezvény második napja, ahol a két nap állandó programjai mellett 11 órától Fülöp Gyula bűvész műsorát tekinthetik meg a kicsik és nagyok, 12 órától pedig Csizmadia Sándor zenél. A tökverseny eredményhirdetésére 14.30-kor kerül sor.

Látogassanak el a IX. Tökfesztiválra és töltődjenek fel Orfű őszi színeivel!

Bővebb információ és részletes program: www.orfu.hu vagy www.facebook.com/orfu.hu.

Címkék#Orfű

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!