Közélet

2015.05.09. 10:43

Közmunkások újítják Fodor Ibolya albérletét?

Az RTL Klub híradójában megkérdezett szomszéd és a házból kijövő munkás szerint igen. A pécsi képviselő ezt tagadja.

RTL Klub

Közmunkára ítéltekkel újíttatja albérletét a hazaárulózás és sikkasztási ügye miatt reflektorfénybe kerülő pécsi képviselő, Fodor Ibolya - adta hírül az RTL Klub híradója. A kereskedelmi televízióna kegy néző szólt arról, hogy a munkások egyebek között festenek és kőműves munkákat végeznek a képviselő új lakásában. A stábnak sikerült beszélnie az egyik munkással, aki elismerte: valójában Fodor Ibolya egyesületénél kellene dolgoznia.

"Örülnek, hogy az Ibolyával így összekerülnek, mert amit ők [itt] ledolgoznak, az duplájára van leírva nekik, fele annyit kell nekik dolgozni, mint amennyit hivatalosan kellene" - ezt pedig egy közelben élő férfi mondta el az RTL Klub helyszíni riportjában a munkásokkal történt beszélgetései alapján.

Fodor Ibolyát telefonon érte el a televízió. "Az albérletemnél miért dolgoznának közmunkások?" - tette fel a kérdést a hírt fals információnak nevező és cáfoló képviselő.

Fodor Ibolya a napokban egy pécsi hírportálnak adott interjúban jelentette ki: bár a történtek megviselték, nem mond le, hanem visszatér a közgyűlésbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!