Közélet

2015.05.09. 07:28

Nem mond le, inkább visszatér Fodor Ibolya

Házasságát, egészségét és gyermekét is megviselték a történtek, de visszatér a közgyűlésbe a volt fideszes, ma már független képviselő.

B. A. (Dunántúli Napló)

Nem mond le, élni kíván a választóitól kapott felhatalmazással, ezért tervezi visszatérését a pécsi közgyűlésbe Fodor Ibolya, közölte a Pécsiújság.hu-nak adott interjújában a volt fideszes, ma már független városházi képviselő.

Fodor képviselősége előtt kertvárosi zebráknál lévő lámpákért, játszóterekért, illetve a korábbi fizetőparkolási cég ellen szót emelő civilként lett ismert Pécsett, főképpen Kertvárosban, ahol egyéni mandátumát is szerezte az elmúlt őszi választáson.

Mint ismert, Fodor Ibolyáról az RTL Klub riportjában derült ki a nagy nyilvánosság előtt, hogy elítélték sikkasztásban való közreműködésért, miközben ő tagadta ezt. Nem sokkal előtte azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy lehazaárulózta a kormány ellen Pécsett tüntetőket.

„Derült égből villámcsapásként ért a tavaly körülöttem kirobbantott botrány. Tudom, hogy ilyen a politika, nyilvánvaló, hogy a baloldalnak a helyemre fájt a foga (...) rosszul esett, hogy nem állt ki mellettem a Fidesz, de elfogadtam” – nyilatkozta.

A kisfia dadogni kezdett, pszichológushoz jár vele azóta, a szakemberre ő is rászorul, mert házassága tönkrement. Múlt év végén rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a tüdejében, nemrég megoperálták, a kemoterápiát azonban már nem vállalta. Szerinte a folyamatos nyomás és gyűlölködés okozta a daganat kialakulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!