Közélet

2015.06.23. 08:17

Az év polgármestere: Páva Zsolt visszalépett a versenytől

Nem született döntés arról még, legyen-e belső vizsgálat, de nem zárják ki a lehetőségét.

B. A. (Dunántúli Napló)

Szavazzon Páva Zsoltra, hogy ő lehessen idén az év polgármestere – állítólag erre buzdította az egyik pécsi önkormányzati vagy hozzá kötődő cég dolgozóit egy levél, vezetőségi kéréssel, a levelet a PécsiStop.hu „fogta el”.

Páva Zsolt erre azt írta közleményében, megdöbbenéssel értesült arról a sajtóhírről, hogy olyan levél vagy levelek terjednek pécsi cégekben, amelyek a személye melletti szavazásra buzdítják a dolgozókat a „polgármesterek versenyében”. Nem tudja, igaz-e a hír, de ha az, méltatlanná teszi a Polgármesterek Randevúját – amelyet idén, e héten, Pécsett tartanak –, fel van háborodva, ha igaz, de már a hír miatt visszalépett a versenytől.

Tegnap arra kérdeztünk rá, volt-e az ügy miatt belső vizsgálat. Kiderült, nem született döntés arról még, legyen-e belső vizsgálat, de nem zárják ki a lehetőségét. Más szempontból sajnos lényegtelen, hogy igaz vagy sem a hír. A lényeg, hogy a „gyanú árnyéka” rávetült a programra, ami Pécs számára több, mint kellemetlen. Páva Zsolt azért lépett vissza a versenytől, mert Pécsnek egy fontos: hogy jó házigazdája legyen a találkozónak.

Címkék#Páva Zsolt
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!