Közélet

2015.08.06. 18:23

Dunántúli Napló ajándékutalvány: jól jön iskolakezdéshez

Ezen a héten is egy pécsi előfizetőnknek kedvezett a szerencse, a közjegyző jelenlétében megtartott számítógépes sorsolás alapján Varga Géza vehette át a 15 ezer forintos ajándékutalványunkat.

H. Zs. (Dunántúli Napló)

A szerencsés nyertes immár hosszú ideje olvasója a Dunántúli Naplónak, mint mondja, legszívesebben lapunkból tájékozódik Pécs és a megye eseményeiről, történéseiről. Különösen érdekesnek találja a Postabontás és az SMS rovatokat, mert ezekben az olvasók is elmondhatják véleményüket, észrevételeiket egy-egy témával kapcsolatban. De szívesen olvassa végig a lapot, mert érdekes témákkal találkozik az oldalakon.

– Minden reggel én veszem ki az újságot a postaládából, ezzel kezdem a napot, akár otthon, akár a munkahelyre menet. Eddig még nem nyertünk soha, semmit, ezért különösen örülök ennek a nyereménynek. Az első pillanatban nem is akartam elhinni, amikor értesítettek, hogy ezen a héten én nyertem a tizenötezer forintot – mondta.

Varga Géza egy pillanatig sem gondolkodott, amikor azt kérdeztük, hogy mire költik a nyereményt.

– A feleségemmel mi neveljük az unokánkat, így lesz helye az utalványnak, már készülődünk a szeptemberi iskolakezdésre, mert most kezdi a gimnáziumot.

Címkék#Pécs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!