Közélet

2016.02.19. 14:54

Két településen lesz időközi választás vasárnap

Két baranyai településen lesz időközi önkormányzati választás vasárnap: polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak.

MTI

Drávakeresztúron azért kell időközi választást tartani, mert a képviselő-testület novemberben feloszlatta magát. A polgármesteri tisztséget egyetlen jelölt szeretné elnyerni, Cserdi Zsolt (független). A képviselő-választáson heten indulnak, valamennyien függetlenként, a választásra jogosult valamivel több mint száz lakos közülük választhatja ki a település képviselő-testületének négy tagját.



Ugyancsak településvezetőt és képviselőket választanak vasárnap Majson, mert a képviselő-testület ott is feloszlatta magát. A polgármesteri tisztséget három független jelölt szeretné betölteni: Pólya Krisztina, Csillag Ferenc és Vicsik Szabolcs. A hat képviselő-testületi helyért tizenhatan indulnak, valamennyien függetlenként. A község választói névjegyzékében mintegy nyolcszázan szerepelnek.

Címkék#Majs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!