Közélet

2016.04.20. 10:34

Tudásközpont könyvtárai: éji program, amnesztia

Az újítás, az innováció és a trend adja a vezérfonalát a Tudásközpont szerda esti programsorozatának.

N. L. (Dunántúli Napló)

A Könyvtári éjszaka már negyedik alkalommal kínál rendkívüli meghosszabbított nyitvatartást és különleges eseményeket, de nemcsak az olvasás szerelmeseit szólítják meg. A délután öttől éjfélig tartó programok divatra és trendekre fókuszáló részét a Ridikül Szalon beszélgetése képviseli, ahol a trendkutatótól a divatszakemberig terjed a tudásukat megosztók kínálata. Lesz innovációs stand-up is, ahol nem poénok, hanem újítások előadása várható fiatal ötletgazdáktól.

Este nyolctól a költészet modern, urbánus formáját képviselő Sopianae Slam Poetry alkotói adnak ízelítőt műveikből, tíztől pedig Kaptárzúgás címmel a PTE Művészeti Karának médiaművészei töltik meg hanggal és látványelemekkel az épület méhkas formájú belső terét. Egyedi betekintéssel szolgál egy pódiumbeszélgetés is, amely a terrorelhárítás hátterébe vezeti be az érdeklődőket, az előadók a TEK szakemberei. Kiegészítőként piactér és a kölcsönzési határidőn túl retorzió nélkül visszavihető könyvek amnesztiája is színesíti a programot, amelynek részletei a lib.pte.hu oldalon böngészhetők.

N. L. (Dunántúli Napló) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!