Közélet

2016.07.26. 07:01

Kiderülnek az egyetemi ponthatárok

Ma este meghúzzák a ponthatárokat. Lehet örülni, lehet sírni a téren.

F. Z.

Ha ma este negyed kilenc körül csupa boldog fiatalba botlunk a Széchenyi téren (néhány órával később pedig a város különböző szórakozóhelyein), ne lepődjünk meg túlságosan: sokuk számára ugyanis most ér a rengeteg körömrágásos izgalommal lepörgetett nap – ma hirdetik ki az egyetemi ponthatárokat.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is a Széchenyi tér lesz a központi helyszín, itt lesz a hivatalos Pont Ott Parti, ide várják azokat, akik a nagy örömöt (vagy a nagy szomorúságot) inkább társaságban szeretnék átélni. A hangolódás már este hatkor elindul, lesznek a felsőoktatáshoz kapcsolódó interaktív játékok, és az érdeklődők az utolsó pillanatban kaphatnak még néhány információt a felvételiről. Este nyolckor (gyaníthatóan nagyon rövid) beszédet mond majd Girán János alpolgármester, Bódis József rektor és Takács Gyula, EHÖK elnök, majd az óriáskivetítőn elindulnak a számok. Az izgalom végül buliba torkollik, este tíztől tizenegyig a Mongooz and The Magnet zenél.

A Bama.hu akárcsak az elmúlt években, most is leközli a Pécsi Tudományegyetem ponthatárait – este az összes itteni képzés összes ponthatára megjelenik, nézzenek vissza!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!