Közélet

2010.04.03. 08:16

Baranyában mindenhol lehet az MDF-re szavazni

Dr. Füredi Péter a Magyar Demokrata Fórum 1. sz. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje a megyeszékhelyen a Lépcsőház étteremben vállalkozóknak ismertette az MDF egyes programrészleteit.

BAMA

Felhívta a figyelmet Dr. Füredi Péter a Magyar Demokrata Fórum 1. sz. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje a www.mitigernek.hu internetes oldalra, ahol közgazdászok és más tudományok szakemberei összehasonlítják a pártok programjait, részletesen értékelik, elemzik költségvetési hatásukat.

Célzottság, megalapozottság, számonkérhetőség tekintetében, illetve ezek összesítéseként messze magasan az MDF programja a legjobb – olvasható ki az elemzésekből. Az MDF megszüntetni kívánja a vállalkozásokat sújtó iparűzési adót, csökkentené a terheiket, támogatásukra konkrét javaslatai vannak. A többi párt továbbra is a nagy államban, osztogató államban gondolkodik, pedig, ha az állam sok pénzt szed be, akkor valahogy biztos, hogy kevesebbet oszt szét, mert valahol közben eltűnik egy része – mondta a képviselőjelölt.

Ezért eleve kevesebbet kell beszednie, de nem is szabad sokat elvárni az ilyen államtól. Füredi Péter nyomatékosan felhívta a figyelmet, hogy ott, ahol nincs jelöltje a pártnak, ott is lehet az MDF-re szavazni, mert az MDF-nek csak az ország számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!