Közélet

2012.02.03. 15:24

Bemutatkoznak a médiakutatás műhelyei Pécsett

A szegedi, a debreceni és a kolozsvári egyetem, az ELTE, a Kitchen Budapest és a Médiakutató munkatársai is részt vesznek a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék új előadássorozatán.

BAMA

Az ország egyik legszebb helyén, a Zsolnay Kulturális Negyedben kezdi meg a tavaszi félévet a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék. Az új, korszerű technikával ellátott épületet egy előadássorozattal avatja fel, amelyen a kommunikáció- és médiakutatás legfontosabb hazai és határon túli műhelyei csütörtökönként délután 16 órától ismertetik legújabb eredményeiket.

A szegedi, a debreceni, a kolozsvári egyetem, illetőleg az ELTE oktatói mellett olyan különleges szereplők is részt vesznek a rendezvényen, mint a Magyar Telekom innovációs laborja, a Kitchen Budapest, illetőleg a Médiakutató folyóirat.

További, a felvételizőket érintő hír a tanszék háza tájáról, hogy valamennyi képzési formában meghirdet - az önköltséges képzéseken túl - államilag finanszírozott helyeket is. Azaz: mind a felsőfokú szakképzés (FSZ), mind a kommunikáció- és médiatudományi alapképzés (BA), illetőleg a mesterképzés (MA) elvégzésére lehetőség kínálkozik az állami finanszírozás kereteit kihasználva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!