Közélet

2013.12.02. 10:45

Cserdi polgármestere lett idén az Év embere

A Dunántúli Napló és a bama.hu szavazásán Bogdán Lászlóra szavaztak a legtöbben.

F.Z. (Dunántúli Napló)

A Dunántúli Napló, akárcsak tavaly, idén is arra kérte az olvasóit, hogy döntsék el, ki volt az Év embere Baranyában. A szerkesztőség tagjai kilenc lehetőséget ajánlottak – a szavazók rájuk voksolhattak levélben, vagy honlapunkon.
Ugyan az már viszonylag korán eldőlt, hogy Bogdán László, Cserdi polgármestere és Farkas Tamás, a Misina Egyesület vezetője a legesélyesebb, kettejük párviadala csak az utolsó pillanatban dőlt el végérvényesen. A polgármester végül tíz százalékot vert Farkas Tamásra.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Bogdán László szerint lehet javítani a cigány–nem-cigány együttélésen
[/caption]

– Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy én lettem az első – mondta el kérdésünkre Bogdán László. – Komolyan mondom, kicsit szégyellem is magam, ha eszembe jut, kinél ítélték jobban a munkámat az olvasók, a szavazók. Az eredmény, azt gondolom, azt mutatja, hogy igenis eljut az emberekhez az a gondolat, amelyet én maximálisan vallok – hogy tudniillik a cigány–nem-cigány együttélés javításában lehet eredményeket elérni akkor, ha valóban megvan a szándék mindenkiben ehhez.

"Az Év embere" szavazás végeredménye
1. Bogdán László,Cserdi polgármestere 36%
2. Farkas Tamás, a Misina Egyesület vezetője25%
3. Szabó Attila, diák 16%
4. Lustyik György, innovációs szakember 5,4%
5. Tillai Aurél, karnagy 5,3%
6. Uhrik Dóra, balettművész 5,1%
7. Patartics Zorán, építész 4,2%
8. Marsalkó Dávid, rapper 1,6%
9. A „külföldi egyetemista” 1,4%

Címkék#cserdi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!