Közélet

2016.12.05. 18:56

Csizi Péterrel is mindenről beszélhetnek majd

Csizi Péter a várossal kapcsolatos víziójáról, elképzeléseiről szeretné tájékoztatni a résztvevőket, amiben kiemelt szerepe van a gazdaságfejlesztésnek, a jövőre aktuális, már elfogadott uniós projekteknek.

Babos Attila

Különböző nézőpontokból ugyan, de számos fontos és érdekes kérdés a pécsi buszos közlekedést érintette két héttel ezelőtt a „Mindenről lehet beszélni” elnevezésű közéleti fórumsorozat keretében. A pécsi közlekedésről tartott nyilvános fórumon elhangzott több felvetésről, javaslatról, kérdésről már írtunk az előző napokban, több cikkünkben is. A keddi Dunántúli Naplóban olyan ügyeket és kérdéseket szedtünk csokorba, amelyekre akkor nem, vagy csak részben kaptak választ a megjelentek a városháza vagy a Biokom NKft. Mobilitási Központjának jelenlévő munkatársaitól. A nem vagy csak részben megválaszolt kérdéseket ismételten feltettük a pécsi városházának, például a buszbeszerzések jövőjével kapcsolatosan.

A „Mindenről lehet beszélni” fórumsorozat kedden 18 órától folytatódik, az újabb állomásnak Csizi Péter lesz a házigazdája. A pécsi országgyűlési képviselő is a Corso hotelben beszél majd a megjelentekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!