Közélet

2009.09.09. 16:38

Diplomáciai sztárparádé decemberben Pécsen

December elején a baranyai megyeszékhelyre látogat három tucatnyi nagykövet, hogy Pécsről Pécsett beszéljenek az együttműködés lehetőségeiről.

Cs. L.

Jan Kennis, holland kulturális attasé és Vujity Tvrtko, EKF nagykövet közös szervezésében találkoztak júniusban a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségén a hazánkba akkreditált kulturális attasék és kulturális intézetek vezetői a város vezetőivel.

Szerdán Vujity Tvrtko képviselte a polgármestert a megismételt találkozón a követségen, ahol zsúfolásig megtelt a nagyterem diplomatákkal. Ruzsa Csaba, a menedzsment központ és Rubovszky Rita, a Hungarofest ügyvezetője ismertette a 2010-es programsort. A diplomaták számos javaslattal éltek, ezek egyeztetése a következő hónapokban lezajlik. December elején a baranyai megyeszékhelyre látogat három tucatnyi nagykövet, hogy Pécsről Pécsett beszéljenek az együttműködés lehetőségeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!