Közélet
2014.11.25. 17:24
Helyben minősítik a turistacsalogató finomságokat
Pálinkaminősítéssel folytatódott a minőségi helyi termékek megismertetésére törekvő Baranya Megyei Falusi Turizmus Egyesület kezdeményezése.
N. L. (Dunántúli Napló)
A Tolna megyei harci Brill Pálinkaházban a számos főzdéből érkező párlatok megmérettetésén a legjobban egy 2006-os cabernet franc törkölypálinka szerepelt, de mások mellett egy vilmos körtéből és egy cigánymeggyből készült pálinka is magas pontszámot kapott.
Hamarosan folytatás is lesz: a napokban Pécsett sajtok és mézek vizsgáznak, december elején pedig szörpök, lekvárok és natúr gyümölcslevek nyilvános minősítése várható.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre