megmérettetés

2018.03.22. 08:43

Ifjúsági versenyen mérték össze tudásukat a gyerekek Siklóson

A Siklósi Rendőrkapitányság, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete, a Szent Flórián- és Villányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével tartott versenyen az általános- és középiskolás diákok elméletben és gyakorlatban, játékos formában, az életkori sajátosságaiknak megfelelően adtak számot az elsajátított veszélyhelyzeti ismereteikről, az ön- illetve más személy mentésében való jártasságukról.

Forrás: voroskereszt.hu

A jó hangulatú rendezvényen végül az általános iskolák közül a Beremendi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata, a középiskolák közül pedig a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium csapata szerepelt a legjobban és ezzel kiérdemelték a megyei fordulón való részvételi jogosultságot.

A verseny megyei selejtezőjére 2018. április 12-én, az országos döntőjére pedig 2018. április 21-én, az országos rendőr- és tűzoltónappal egy időben, Budapesten kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!