Közélet

2016.10.18. 19:20

Két gyermek is megsérült a súlyos balesetben

Egy személyautó lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott este hat óra előtt néhány perccel.

Dömötör G. (Dunántúli Napló)

Súlyos balesethez riasztották a mentőket és a tűzoltókat kedden késő délután. Egy személyautó lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott este hat óra előtt néhány perccel - adta hírül a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság néhány perccel az eset után. A balesethez a dombóvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki elsőként, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Mint Popovics Dejantól, a rendőrség sajtóügyletesétől megtudtuk, a baleset a 66-os főút Baranyajenő és Gödreszentmárton közötti szakaszán történt. Az autó eddig ismeretlen okokból csapódott az árokba, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. A karambolban más jármű nem volt érintett. A gépkocsiban egy család tagjai utaztak, az autót egy harmincöt éves anyuka vezette, aki könnyebben sérült meg. Két gyermekét, egy hat- és egy négyéves kicsit pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A baleset helyszínelésének ideje alatt a rendőrség irányította a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!