Közélet

2011.08.31. 18:19

Kozármislenyi városnap, szüreti és kakasfesztivál

Városi rangjának 4. évfordulóját ünnepli Kozármisleny e hétvégén három napon át.

M. B. E.

2007. szeptember 8-án lett Misleny város, melyre most kultúrrendezvények sorozatával szeptember 2–4. között emlékezik meg. Az első nagy esemény péntek este a művelődési háznál felállított fesztiválsátorban lesz, ahol három fúvószenekar ad koncertet, majd 20 órától operettgála következik.

A községi állapotról, a hetvenes évek településéről szombaton fotókiállítás nyílik a Református Közösségi Házban, majd innen indul 10 órakor a szüreti felvonulás is. A művelődési házban ugyanekkor bográcsos baromfi-pörköltfőző-verseny kezdődik, a parkerdőben számháborút tartanak, a műfüves pályán pedig focibajnokságot. A fesztiválsátorban délután Rudán Joe ad koncertet, néptáncgála lesz öt együttessel, majd utcabál jön a Harold zenekarral.

Vasárnap 10 órától a református templomban viseletes ünnepi istentisztelet zárja a programot, délután a Flüei Szent Miklós templomban pedig hat énekegyüttessel kórustalálkozó zajlik.  

M. B. E. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!