Közélet

2015.11.08. 13:08

Légpisztoly is előkerült a kocsmai csetepatéban

Többiek szórakozását zavarta egy háromfős társaság Drávafokon.

zsj

Olvasónk jelezte, hogy Drávafokon egy szórakozóhelyen három bogdásai ittas személy fegyverrel támadott rá négy fiatalra péntek éjszaka. Mint írta, a három illető előtte is folyamatosan próbált belekötni valakikbe, igazából mindenkibe, akik a pulthoz mentek. Többszöri felszólítás után se voltak hajlandóak távozni, majd éjfél előtt fegyvert rántott az egyik és befenyítette a négy fős társaságot. A fegyvert egy BMW csomagtartójába rejtették el, amit a kiérkező rendőrök meg is találtak.

A rendőrség megkeresésünkre közölte, hogy november 6-án 23 óra 45 perc körüli időben Drávafok településen egy vendéglátóhely előtt eddig tisztázatlan okból három bogdásai férfi hangosan szitkozódott, lökdösődött két helyi férfival, zavarta a többi szórakozót. A vita során egyikőjük elővett egy légpisztolyt, azzal hadonászott majd azt önként elrakta. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A kiérkező rendőrök mindhárom férfit előállították, velük szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!