Közélet

2005.11.21. 12:36

Lopott kocsihoz lopott akkumulátort

Egy versendi asszony tett szombaton feljelentést a rendőrségen, mert háza előtt parkoló autójából valaki kilopta az akksit. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a temetőnél a berendezést, méghozzá már beépítve egy szintén lopott Ladába. A tettesek egyelőre nem kerültek elő.

BAMA

Visszagurult az emelkedőről
Egy meredek útszakaszon próbált meg felkapaszkodni egy vontató vasárnap  Gödrekeresztúron, de nem boldogult a meredekkel: megállt, majd visszagurult, és a pótkocsi a partoldalon felborult. Ketten mindeközben leestek az alkotmányról, egyikük, egy 18 éves fiú súlyosan megsérült.

Betörték az orrát a kocsma előtt
Egyelőre tisztázatlan okok miatt hétfőre virradó éjszaka Pécsett egy kertvárosi söröző előtt vitába keveredett két férfi, majd az egyik orrba vágta a másikat. A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, a támadót elfogták a rendőrök.

Kanyarodás közben ütköztek össze
Egy pótkocsis teherautó szombaton Majs és Sátorhely között balra akart kanyarodni, de nem vette észre a vezető, hogy autó már előzni kezdte, így összeütköztek. A kocsiban ülő két ivándárdai nő súlyosan megsérült.

Megtalálták az eltűnt autót a rendőrök
Ismeretlenek szombaton elloptak egy több millió forintot érő kocsit Pécsett az Uránvárosból. A jármű gazdájának azonban nem sokáig kellett bánkódnia, ugyanis vasárnap a Gyárvárosban a rendőrök megtalálták az ott leállított autót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!