Közélet

2010.03.27. 21:21

MDF: a miniszterelnök-jelölt kampánya a baranyaiakkal

Március 22-én, hétfőn Bokros Lajos dr. Füredi Péter képviselőjelölttel Pécsett két fórumon is részt vett, ahol sok kérdés merült fel. Füredi Péter nyomatékosan felhívta a figyelmet, hogy Baranya megyében mindenhol lehet szavazni az MDF listájára, ott is, ahol nincs jelöltje a pártnak.

M. K.

Így kért mindenkit arra, akinek fontos egy olyan párt támogatása, amelyik nem csak célokat tűz ki, hanem az oda vezető utat lépésről lépésre rögzíti, amelyik kiváló miniszterelnök-jelölttel és programmal rendelkezik, az vegyen rész a szavazáson és szavazzon az MDF listájára, és ha nincs MDF-es jelölt, akkor döntse el, hogy támogat e egyáltalán bármilyen más párti jelöltet.

Az MDF határozott reformokat sürget az oktatás, a foglalkoztatás, az egészségügy, az államigazgatás és a közteherviselés, adórendszer tekintetében. A nagy, mindenre kiterjedő állam helyett kicsi, olcsóbb, viszont hatékonyabb közszolgáltatásokat nyújtó okos államot akar. A program részletei megtekinthetők a www.mdf.hu oldalon.

A párt olyan ígéreteket tesz, amelyek számonkérhetők, betarthatók, olyanokat, amiket meg akar és meg is tud valósítani és a legfontosabb, hogy az eredménye az lesz, amit előre megmondott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!