Közélet

2015.12.03. 16:59

Megszólalt Tvrtko a Mikulás-káosz kapcsán

6088 karakterben osztotta meg a véleményét a szerdai Mikulás-látogatásról a Pécsről elszármazott tévés személyiség. Mazsolázzunk belőle együtt!

bama.hu

- „Ismét szégyenbe estünk, nem először, nem másodszor, ám most a létező legpitiánerebb és ezzel legborzasztóbb módon. Ezért fordulok most hozzátok PÉCSIEK, testvéreim...”

- „Nem fogok előadást tartani városmarketingből, a hír szerepéről, előnyeiről és hátrányairól. Ám ez most már sok. Több a soknál.”

- „A KOMOLY VÁROS KOMOLY VEZETŐKET IGÉNYEL, MINDEN SZINTEN! Olyanokat, akik meg tudják védeni, akik vigyáznak rá, akik erősítik.”

- „Mondjátok, testvéreim, PÉCSIEK: hát, nem dobbant a pécsi szív Kriszta vagy Jolka utolsó másodperces hárompontosánál„ "Nem lábadt könnybe a szem az Európa Kulturális Fővárosa cím odaítélésekor, majd akkor, amikor vendégül láthattuk a fél világot?"

- "HÁT EZT ROMBOLJUK LE PORIG, PITIÁNER HÜLYESÉGEKKEL? NEM, NEM ÉS NEM!!!"

- "Az illetékesek állítsanak fel egy bizottságot, amelyik ellenőrzi, hogy csak Pécs hírnevéhez, kulturális és történelmi hagyományaihoz méltó produkciók (és Mikulások) látogassanak hozzánk."

- "Kell nekünk az, hogy egy 108.000 forintért odahozott "Mikulás" miatt zokogjanak a pécsi gyerekek, s szánakozzon rajtunk egy ország?"

- "PÉCS KOMOLY VÁROS, KOMOLYAN KELL VENNI!"

...és végül eljutunk a Csontváry-ügyig:

- "PÉCS SZÉP VÁROS, NEKÜNK A LEGSZEBB! LÁSSA MINDENKI, HOGY EZ ÍGY VOLT, VAN ÉS LESZ! JÖJJENEK, NÉZZÉK MEG A DZSÁMIT, A LAKATFALAT ÉS A HAZATÉRŐ CSONTVÁRYT! Mert az is haza fog térni, ha kell, saját magam viszem haza, de akkor is hazatér!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!