Közélet

2011.06.13. 09:43

Megtalálták az elhagyott Jaguar gazdáját

Megvan annak a Jaguarnak a tulajdonosa, ami három éve parkol az egyik pécsi szálloda mélygarázsában. Értékes autó, de a parkolási díjat nem fedezi.

(mk), mti

Megvan annak a Jaguarnak a tulajdonosa, aki nagy értékű gépkocsiját a Nádor Szálló alatti mélygarázsban „felejtette”. Az ügyről a Pécs TV számolt be. Némi nyomozás után kiderült, hogy Pécs németországi testvérvárosába, Fellbachba valósi az illető.

A jármű német tulajdonosa három évvel ezelőtt taxival távozott a hotelból, vendéglátói azóta nem látták, és nem tudnak róla semmit. Egy németül írt fizetés felszólítást helyeztek az autó szélvédőjére, hátha felbukkan a tulajdonos.  A parkolási díj mára ugyanis mintegy tízmillió forintra nőtt, ez valószínűleg több mint a Jaguar értéke.

Martin Zoltán jogász szerint akár a jármű elárverezésére is sor kerülhet, az abból befolyó pénz pedig fedezheti a szálloda költségeit. Hozzátette azonban, hogy a tárgyalás lezárásáig akár évek is eltelhetnek.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!