Közélet

2009.08.23. 13:46

Modellálmoktól a karriertervekig jutott a szentlőrinci szépség

Kedves, közvetlen és mosolygós – a legfontosabb benyomásaim Jäckl Vivienről. No és persze, hogy igen csinos. És hogy tán álmodozó is olykor, mint oly sokan mások is.

Forrás: BamaLive

Honlapunknak azt mondtad a fotózáskor, hogy hobbid a rajzolás, milyen gyakran és mit rajzolsz?
– Hetente többször is, gyakran ruhákat.

Divattervezőnek készülsz?
– Nem készülök, a készültem is erős lenne, de megfordult a fejemben, inkább egy megvalósulatlan álom a sok közül.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Jäckl Vivien
[/caption]

Tehát volt több is…
- Az első talán a balett volt, egy pont hiányzott csak, de végül nem vettek fel a pécsi művészeti balettosztályába. A tánc iránti szeretet azonban később is megmaradt, egyebek mellet táncoltam hiphopot is. De egyelőre álom az is, hogy legyen egy saját kis műkörmös üzletem. Nemrég végeztem ugyanis a suliban, és azt gondolom, hogy olyan területet, munkát találtam magamnak, amelyet nem csak szívesen végzek, és tán van is hozzá érzékem, de a bennem meglévő művészi hajlam is elő-előbukkanhat néha.

És hol szeretnél üzletet nyitni vagy széket bérelni?
- Szívesen dolgoznék Pécsett is, de Budapestre is felköltöznék néhány évre, hogy egy újabb álmot említsek, ott ugyanis jóval többet kereshetnék ugyanazzal a munkával.

Jäckl Vivien 20 éves, Szentlőrincen él, itt járta iskoláit is az érettségiig. Az ikrek jegyében születetett szépség szívesen fogyaszt spagettit, hobbija a rajzolás, 174 cm magas és 60 kiló – hogy két, a szépségipar számára fontos jellemzőt is említsünk. Vivient a bamán még tanulóként tüntettük fel, interjúnkkor azonban már túl volt, sikerrel, a műkörmös tanfolyamot lezáró vizsgán.

Kiderült rólad, hogy a divat több oldala is érdekel. A bama.hu fotózására – amelynek „eredményét” a júliusi archívumból lehet előhívni – is ebből az érdeklődésből fakadóan jelentkeztél?
–  Elsősorban amiatt jelentkeztem, mert szerettem volna egy portfoliót, gyakran nézem ugyanis a bamát, a programajánlókat, a bulifotókat, és természetesen a bamalányok fotóit, s ezek a képek alkalmasak arra, hogy ne csak a családi fotóalbumot gazdagítsák. Szóval érdekel a divat, 13–14 lehettem, amikor édesanyám beíratott egy pécsi modelltanfolyamra, amit persze elvégeztem, de később nem lett belőle karrier – egyelőre.

Ez is benne van még a jövő terveidben?
- Sosem lehet tudni. Most úgy érzem, megtaláltam magam, de biztos, hogy komolyan elgondolkodnék, ha lehetőségem lenne modellkedni. Már csak a 60 kilóból kell faragnom.

Címkék#bamalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!