Közélet

2012.07.31. 18:25

Németország nagyon csábító: három játékos is oda távozik

Szerdán befejeződik a nyári szünet a komlói férfi kézilabdázók számára, a KBSK-Tom Trans NB I. B-s együttese megkezdi a felkészülést.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Az első fél hét inkább csak a ráhangolással telik, az első napon foci, a másodikon kézilabda, a harmadikon futás és kondizás szerepel a programban. Aztán jöhet a hathetes kemény meló.

– Az biztos, hogy meg fognak izzadni a srácok, ha mástól nem, a melegtől biztosan – mondta Papp László edző. – Nem lesz egyszerű ebben a forróságban dolgozni.

Ráadásul nemcsak a forróság miatt főhet Papp László feje, nagyon megcsappant ugyanis a keret létszáma. Németország valamiért nagyon csábító a komlói játékosok számára, most hárman hagyták el a csapatot.

– Ujváry Gábor, Dömös Tibor és Oszlár Péter is Németországba megy dolgozni, utóbbi kettő alacsonyabb osztályban kézilabdázni is fog. Ráadásul Balló András kapus munkahelyi elfoglaltság miatt abbahagyja a játékot, Vojkovics István pedig Egerbe szeretne igazolni, ám a két klub még nem egyezett meg egymással, és mi szeretnénk, ha nálunk maradna. Egyelőre nem tudom, kik jönnek a távozók helyére, egy kapussal közel állunk a megegyezéshez. Újjá kell építeni a csapatot – fogalmazott Papp László. Eszerint ő is meg fog izzadni a nyáron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!